Header afbeelding

Onderhoud van uw Marmer en Natuursteen vloer of wand

Advies nodig ? bel 06-53200080

Onze sterke punten

  • Goede service en kwaliteit
  • Werken door het hele land
  • Geen voorrijkosten
  • Gratis advies
  • Flexibele planning

 

Onderhoud marmer en natuursteen.

Marmer en Natuursteen onderhoud Lemstra is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud aan marmer- en natuursteen vloeren en wanden.
Wij zijn een landelijk opererend bedrijf dat professioneel werk levert tegen markt conforme prijzen  met een uitstekende ouderwetse service.

Destijds heeft u gekozen voor natuursteen en daarmee een duurzame investering gedaan met een luxe uitstraling. Echter vaak wordt vergeten dat alle soorten marmer en natuursteen ook onderhevig zijn aan onderhoud.

Wellicht is uw vloer momenteel niet in de conditie die u graag zou willen of heeft hij niet de gewenste uitstraling.

Wij bieden voor alle marmer- en natuursteen vloer problemen oplossingen. Zo kan uw vloer een van de volgende problemen hebben:

  • Uw vloer is door het belopen dof geworden.
  • U bent niet meer tevreden met de uitstraling van de vloer. 
  • De vloer toont na een schoonmaakbeurt niet meer wat hij geweest is.
  • U heeft last van krassen en slijtplekken in de vloer.

Bent u in het bezit van Belgisch hardsteen, Aziatisch hardsteen, Chinees hardsteen, blauwe hardsteen, Arduin, Granito, Terrazzo, Travertin, Basalt, Dolomiet, Kwartsiet of een andere harde vloer ? Vraag ons gerust om advies of de behandel mogelijkheden . 

Voor al uw problemen met uw marmer of natuursteen vloer hebben wij een oplossing . Dit doen wij al jaren voor zowel particulieren als voor bedrijven en instellingen. Van woonkamer, salon, eetkamer, keuken, hal, badkamer, trap, buiten terras aan toe. Maar ook voor uw bedrijfsentree, receptie, wachtruimte, gangen, hallen, bedrijfskantine, tentoonstellingsruimte, vergaderruimte, etc., etc. Daarna leveren we een voor u op maat gemaakt advies, rekening houdend met uw wensen, de materiaalsoort waar de vloer uit bestaat, de functie, en het beloop. Zowel producten, hulpmiddelen en eventueel machines komen aan bod. Een eventueel proefstuk behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Dus wilt u uw marmer of natuursteen vloer weer in optima forma terug hebben? 

Bij marmer en natuursteen onderhoud Lemstra bent u aan het juiste adres.
Wij laten uw vloer van marmer, hardsteen, travertin, basalt, leisteen ,graniet of granito weer stralen als vanouds!

Wilt u advies of een offerte

Direct contact Bel 06-53200080 of 06-11181022

 

Waarom kiest u voor Marmer en Natuursteenonderhoud Lemstra ?

# 1 op 1 contact ! # flexibele werktijden ! #Gratis proefstuk ! #Landelijk werkend zonder meerprijs ! # Geen stof tijdens onze werkzaamheden ! # concurrerende prijzen !

Contact Lees meer

Uw marmer of natuursteen weer als nieuw ?

Een natuursteen of marmer vloer is een duurzame vloer. Een vloer die jarenlang in gebruik is geweest is goed te behandelen en kan weer in zijn originele staat hersteld worden.
Specialisme
Het werken met Marmer en natuursteen en het onderhoud daarvan is een vak apart, waarbij een gedegen kennis is vereist. Enkel met de juiste machines, de juiste producten en uiteraard kennis en ervaring laten uw vloer weer stralen.
Persoonlijk contact
Vanaf het eerste contact tot het uitvoeren van de werkzaamheden worden persoonlijk uitgevoerd en worden niet uitbesteed aan derden. Zo garanderen wij de hoogste kwaliteit en beste service .
Goed overleg
Het gebruik van de vloer, de samenstelling van het gezin of het gebruik op kantoor is medebepalend voor het soort behandeling het meest effectief zal zijn en wanneer de werkzaamheden het best voor u uitgevoerd kunnen worden. Daarom wordt ieder onderhoudsplan in goed overleg met de klant besproken.

Het reinigen van uw marmer of natuursteen vloer

Voorafgaand aan het onderhoud van uw marmer of natuursteen vloer is een grondige diepte reiniging noodzakelijk. Wij gebruiken een speciaal voor marmer of natuursteen ontwikkelde, diepte reiniger of stripper , hiermee wordt machinaal het oppervlak tot in de poriën systematisch ontdaan van vet, vuil, oude impregneer middelen, oude waslagen en restanten van onderhoudsmiddelen. met de speciale voegenborstel worden de voegen meegenomen in het proces . Vervolgens kunnen wij dan verder met de werkzaamheden aan uw wand of vloer. Dit kan zijn het polijsten, mineraliseren, kristalliseren, impregneren of coaten.

Lees meer

Het polijsten van uw marmer vloer

Wanneer uw vloer een doffe en matte uitstraling heeft, er diverse looplijnen zichtbaar zijn. U na het dweilen niet het gewenste resultaat heeft. dan kunt u ervoor kiezen om u vloer te laten schuren en polijsten! Wanneer wij uw vloer polijsten wordt de vloer vooraf machinaal diep gereinigd . daarna wordt hij met verschillende diamant schijven licht op geschuurd . vervolgens wordt de vloer behandeld met een polijst poeder welke speciaal geschikt is voor uw marmer vloer. Na deze behandeling is de glans terug en de uitstraling die uw marmer vloer verdient is in ere hersteld .

Lees meer

Het Kristalliseren van uw marmer vloer

Vloeren die bestaan uit kalkhoudende steensoorten marmer, kalksteen, travertin of Belgisch Vietnamees of Aziatisch hardsteen en dof zijn gelopen, kunnen weer op glans worden gebracht door kristalliseren. De hoogte van de glans na het kristalliseren hangt af van de oorspronkelijke oppervlakte bewerking gezoet of gepolijst en de mate waarin deze dof is gelopen. Na behandeling is de toplaag iets harder en minder damp doorlatend dan het oorspronkelijke steen oppervlak. Voor aanvang moet een eventuele bescherm laag of sterke vervuiling eerst worden verwijderd.

Lees meer

Impregneren marmer en natuursteen

Impregneer (meestal een silicone-, silaan- of siloxaanhoudend product) dringt in de toplaag van de steen. Het impregneermiddel hecht zich aan de binnenzijde van de poriën, waardoor de capillaire werking van de steen sterk afneemt. Afhankelijk van de samenstelling werkt het middel tegen de indringing van (vervuild) water . daarnaast wordt product wat we gebruiken afgestemd op de porositeit van de steen.

Lees meer

Uw betonvloer behandelen ?

Gevlinderde betonvloer impregneren ? u heeft een nieuwe gevlinderde betonvloer laten leggen. Of heeft u een bestaande gevlinderde betonvloer? Natuurlijk wil je deze na aanschaf in optimale conditie houden. En vooral er van genieten! Daarom is goed reinigen, beschermen en onderhouden erg belangrijk. Door een gevlinderde betonvloer te impregneren zorg je voor de juiste bescherming van de betonvloer.

Lees meer

Direct een offerte aanvragen ?

Snel en makkelijk advies voor uw vloer ? vraag direct een passende offerte aan voor uw vloer . wilt u een bezoekje om uw vloer te beoordelen of ziet u direct liever resultaat ? een gratis proefstuk is geheel vrijblijvend mogelijk. direct contact ? 06-53200080 of 06-11181022

Lees meer