Header afbeelding

Polijsten marmer natuursteen

Wanneer uw vloer een doffe en matte uitstraling heeft, er diverse looplijnen zichtbaar zijn, en u na het dweilen  niet het gewenste resultaat heeft, kunt u ervoor kiezen om u vloer eens te laten polijsten! 

Onze sterke punten

  • Goede service en kwaliteit
  • Werken door het hele land
  • Geen voorrijkosten
  • Gratis advies
  • Flexibele planning

Polijsten van marmer, graniet en natuursteen

Wanneer uw vloer een doffe en matte uitstraling heeft, er diverse looplijnen zichtbaar zijn. U na het dweilen niet het gewenste resultaat heeft. dan kunt u ervoor kiezen om u vloer te laten polijsten! 
Wanneer wij uw vloer polijsten wordt de vloer vooraf machinaal diep gereinigd . daarna wordt hij met verschillende diamant schijven licht op geslepen.  vervolgens wordt de vloer behandeld met een polijst poeder welke speciaal geschikt is voor uw marmer vloer. met dit proces worden de looplijnen hersteld en lichte kras vorming verwijderd. De glans is terug en de uitstraling die uw marmer vloer verdient in ere hersteld .
Door het polijsten wordt de toplaag van uw vloer hersteld en verhard , het dagelijks onderhoud doet u weer met plezier. Uw vloer is weer een aantal jaren in optimale conditie. 
Brede en diepe krassen laten zich echter met dit proces moeilijk verwijderen! Daarvoor zijn renovatie werkzaamheden nodig.

Afhankelijk van de vloer,  de conditie ervan en uw wensen gaan wij met u in overleg welke stappen er uitgevoerd dienen te worden, De keuze zal dan gemaakt worden uit  kristalliserenmineraliseren of polijsten.

Mocht u nadere belangstelling hebben vraag dan vrijblijvend een offerte aan, eventueel brengen wij ook graag en bezoekje vooraf .

Neem contact op via het formulier, of bel nu direct: 06-53200080

Marmer en Natuursteenonderhoud Lemstra

Gratis proefstuk ! Sterk concurrerende prijzen ! Landelijk werkend ! Geen stof tijdens onze werkzaamheden !

Contact Lees meer

Wat wij doen met Marmer en Natuursteen

Wij zijn een landelijk opererend bedrijf dat professioneel werk levert met een uitstekende service.
Wij werken met de modernste apparatuur en met topproducten omdat wij u graag gewoon topkwaliteit willen leveren.

Reinigen

Marmer en Natuursteen onderhoud Lemstra is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud aan marmer- en natuursteen vloeren en wanden.

Lees meer

Kristalliseren

Vloeren die bestaan uit kalkhoudende steensoorten marmer, kalksteen, travertin of hardsteen en dof zijn  gelopen, kunnen weer op glans worden gebracht door kristalliseren.

Lees meer

Polijsten

Wanneer uw vloer een doffe en matte uitstraling heeft, er diverse looplijnen zichtbaar zijn, en u na het dweilen  niet het gewenste resultaat heeft, kunt u ervoor kiezen om u vloer eens te laten polijsten! 

Lees meer

Impregneren

Impregneer (meestal een silicone-, silaan- of siloxaanhoudend product) dringt in de toplaag van de steen.

Lees meer

Betonvloer behandelen

uw gevlinderde betonvloer makkelijk onderhouden ?

Lees meer